Fijne lesdag annex clubdag!

Op zaterdag 7 april brak de lente pas echt uit. Mooi was dat op die dag ook een maandelijkse clubdag van onze club EMVC Phoenix IJlst stond gepland…

We waren met zes man/vrouw (Wim, Hans, Ronald, Roel, Gonnie en ondergetekende) en hebben een heel productieve en leuke dag gehad. We hebben drie sessies gevlogen. In de middag trok de wind aan, zodat het echt werken werd…

Mooi was, dat er in de loop van de middag, tijdens de break tussen de eerste en de tweede vliegsessie, een nieuwe lounge set werd bezorgd. Terwijl twee man een kleine reparatie aan een vliegtuig deden, zetten de anderen de lounge set in elkaar, waarna het op de nieuwe bank heerlijk rusten was…

Heerlijk rusten na de montage van de nieuwe lounge set…

Uiteraard bleven drie man eten. Gonnie had weer een heerlijke maaltijd bereid, een jachtschotel die helemaal op ging…

De jachtschotel van Gonnie ging er na het inspannende maar toch relaxte vliegen goed in…

Na het avondeten werd het zo goed als windstil. Hans en Ronald gingen verzadigd naar huis. Wim en ik zijn voor de derde keer gaan vliegen. Dat was genieten, tot zonsondergang aan toe. Een geslaagde dag…

 

 

4 gedachten over “Fijne lesdag annex clubdag!

    • Kan het er niet meer mee eens zijn.

      Hans, je hebt wel wat gemist om niet nog even na het eten te gaan vliegen. ik heb nog nooit zo makkelijk gevlogen, er was bijna windkracht 0. Hij ging vanzelf, ik “dacht” hem de richting op die ik wilde. Nog nooit heb ik zo relaxed en makkelijk gevlogen, geweldig. Gelijk gebruik van gemaakt door heerlijk te oefenen om het toestel voor je neus te laten landen. En na 4 landingen kon ik met vrij grote zekerheid hem neerzetten waar ik wilde (binnen een meter of wat natuurlijk)……Ik heb Bald al voorgesteld dat hij maar moest zorgen dat voortaan elke zaterdag zulke condities er moesten zijn maar dat ging hem wat te ver LOL

  1. Even een aanvulling wat me net opvalt, op alle foto’s die geplaatst zijn is er elke keer 1 die niets aan het doen is…….. we noemen geen namen maar als hint, hij komt uit omgeving Apeldoorn Hahahaha (jammer dat je geen plaatjes kan plaatsen)

  2. Jammer dat ik er niet bij kon zijn. Schrale troost: het had wel een vliegtechnische reden. Zoonlief moest onverwacht een check-out doen op een Antonov 2 op Teuge maar had beloofd leuke dingen te gaan doen met zijn kinderen. Zijn vrouw had ook al afspraken dus kun je het raden……… Maar goed, je bent opa of niet. ‘s-Avonds nog wel even gevlogen in de Soester duinen met Peter Apon. Was heerlijk en iets later ook nagenoeg windstil tot aan de wonderschone zonsondergang.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s