10.000 modelvluchten bereikt!

Vandaag, op 22 juli 2018, heb ik mijn 10.000ste modelvlucht gemaakt. De gemiddelde vluchtduur was daarbij 8 minuten. Gelukkig heb ik ze allemaal in mijn logboek genoteerd…

Denk je eens in: als je om de twee weken gaat vliegen (25 keer per jaar), en je maakt dan telkens 8 vluchten, dan maak je er 200 per jaar. En dan doe je er dus 50 jaar over om de 10.000 te halen. 10.000 modelvluchten is dus wel een ‘astronomisch getal’ te noemen…

Ik maakte mijn allereerste rc-modelvlucht op 20 juli 2011, nu precies zeven jaar geleden. En nu heb ik er al 10.000… Toen had ik niet kunnen bevroeden dat deze mooie hobby bij mij zo’n ‘vlucht’ zou nemen en dat die zoveel vreugde en voldoening zou geven…

Deze 10.000ste vlucht was zorgvuldig gepland, want het was tevens mijn 1000ste vlucht met een modelhelikopter en de 100ste met mijn T-Rex 500 Pro.

 

Zo, en nu weer over tot de orde van de dag: lesgeven en anderen op weg helpen…

Bald, van Harte Gefeliciteerd met me 10.000ste vlucht! Wat een prestatie in zo’n relatieve korte tijd van 7 jaar. Zoveel plezier aan het vliegen zelf, doch veel meer genoegen van het succesvol opleiden van vele cursisten tot brevet standaard zowel op laptop als in het veld! Ga zo door! Ik neem er ‘eentje’ op dit succes!
Groetjes uit Engeland,
Hans

 

2 gedachten over “10.000 modelvluchten bereikt!

  1. 10.000 vluchten!!!! Bijna niet te bevatten. Maar goed dat je het (heel precies) hebt bijgehouden want je zou de tel al gauw kwijtraken.
    In ieder geval gefeliciteerd. Dat je de volgende serie in goede gezondheid mag volmaken! 1500 vlieguren een volgende mijlpaal?
    Niet te grote stappen maken, des te meer (en eerder) valt er wat te vieren….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s