Vliegend de kerst in.

Zelf houd ik wel van gekke dingen doen. Zo ben ik een paar jaar geleden al eens opgestegen in het ene jaar, en geland in het volgende. Een modelvlucht van tien minuten die twee jaar omvat… Het is heel mooi als dan de hel om middernacht losbreekt en je ziet je model net boven al die vuurpijlen…

Dit jaar ben ik vliegend de dageraad van 1e kerstdag binnengevlogen. Ik was al vroeg op, want elk jaar op eerste kerstdag komt de plaatselijke muziekvereniging Concordia rond kwart over zes door onze straat. Met in herdersoutfit gehulde muzikanten op een sfeervol verlichte platte kar. Dus de wekker op kwart voor zes…

Maar net toen die afliep hoorde ik de engelen al schallen: ze waren veel te vroeg dit jaar! Vlug in de kleren en ze in een andere straat opwachten…

Toen dat voorbij was, had ik dus tijd over. Gonnie lag alweer op bed en ik ging lekker ontbijten. En daarna dan maar een samenvatting van een oude Formule 1 wedstrijd opzetten…

Tegen 08.00 uur ben ik in het nog donker rustig naar het veld gelopen. En zo kon ik de kerst al vliegend aanvangen, net voor de zon op kwam. Niet veel later kwam die zon er echt bij en kon ik weer een beetje opwarmen. En nog een paar keer lekker vliegen…

18-11-26-05

Een gedachte over “Vliegend de kerst in.

  1. goed gedaan bald, ik ben na de kerst nachtdienst nog even naar de PG gegaan en twee drone vluchten gemaakt 19 min alweer mn 56 drone vlucht.Gre heeft de derde gemaakt. met kerst groet en a happy new year.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s