Blog 23, 2 februari 2020, 23.44u

Brevet

Het handboekje dat ik uitgeef is nog altijd in trek. Alweer de vierde druk… En ik heb sinds een paar jaar een aantal instructiefilmpjes op de pagina “Zelf leren”. Daarmee kunnen de mensen zichzelf bekwamen in het mooie modelvliegen, zonder daadwerkelijk les te nemen. Sinds ik die filmpjes er op heb staan, zijn de kijkcijfers van de website bijna verdubbeld! En met rum 60.500 views mag ik toch al niet klagen…

Toch vragen sommige mensen nóg om meer. Of ik niet filmpjes over de oefeningen voor het KNVvL brevet kan maken… Nou, daar had ik geen zin in. Want dan komt er helemáál niemand meer bij me op les…

Tot van de week. Ik ben toe aan het maken van nieuwe video’s. Maar ik realiseerde me dat ik nog veel rauw materiaal uit 2019 heb liggen. Zonde om niet te gebruiken… Van dat materiaal heb ik vier films samengesteld, die zijn geplaatst op de pagina “Zelf leren” onderaan en op de pagina “Filmpjes”. De eerste van deze vier ziet u hieronder.

En als het daardoor een beetje rustiger wordt met het werkelijke lesgeven? Niet slecht! Ik ben wel toe aan een beetje meer tijd voor mezelf…

Rij, vlieg en brevet voorzichtig…

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s