Blog 45, 22 mei, 01,08u

Blog 45, 22 mei 2021, 01.08u

Watervliegen…

Wat doe ik dat graag! Maar wat is het ook alweer lang geleden… De laatste keer dat ik lekker met mijn boot op pad ging om te watervliegen, was op 9 november. Meer dan een halfjaar geleden alweer. En we weten nog wel wat er vier dagen later met me gebeurde: een hartaanval, op vrijdag de dertiende nota bene…

Gelukkig ben ik weer helemaal hersteld. Ik voel me weer prima en doe alles weer. Nou ja, bijna alles… Maar ik vlieg weer dagelijks. Dat deed ik eigenlijk al meteen nadat ik uit het ziekenhuis was. Maar van watervliegen kwam even niets. Eerst mocht ik zes weken niet autorijden, dus ook niet varen. En zeker niet alleen… Daarna kwam de kerstperiode en de jaarwisseling. Per 31 december werd de Europese regelgeving voor drones veranderd. Dus ook voor modelvliegtuigen. Duidelijk werd, dat je zonder toestemming van de provincie niet mag vliegen in de zogenaamde Natura 2000 gebieden. En juist daar vloog ik zo graag! In februari kwam er zelfs een korte maar heftige winter! Eindelijk kon er weer eens worden geschaatst, wat we dan ook elke dag deden. Landen en starten op het ijs deed ik ook. Zie het filmpje in blog 41…

Februari 2021, ijslandingen tijdens een korte maar heftige winter…

Gevolg van die korte maar strenge winter was, dat de boot in een laat stadium nog winterklaar moest worden gemaakt. Allemaal redenen om het o zo leuke watervliegen even te laten voor wat het was. En zo ben je zo maar weer een halfjaar verder…

9 november 2020, rustig weer in het Natura 2000 gebied, waar het nu niet meer mag…

Maar nu is de boot is weer vaarklaar, dus wordt het tijd om weer eens uit te varen voor een lekker middagje watervliegen. Op mijn alternatieve locatie natuurlijk, waar het wél mag…

Rij, vlieg en watervlieg voorzichtig…

Een gedachte over “Blog 45, 22 mei, 01,08u

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s