Blog 52, 29 mei, 01.34u

Blog 52, 29 mei 2021, 01.34u

Clubdag…

Eindelijk! Blog 52 is een feit! Als het nu 20 juli 2020 was, dan had ik het gewenste gemiddelde van één blog per week gehaald. Maar dat is het niet. Het is al eind mei 2021! Dus ik mag blij zijn als ik een blog per week gemiddeld haal per 20 juli van dit jaar. Al ben ik de laatste dagen behoorlijk bezig met een echte inhaalslag…

Waar ik ook blij mee zou mogen zijn, is weer eens een echte clubdag! Door corona is de laatste alweer geweest in januari 2020… Alleen vliegen is leuk en dat doe ik dan ook graag. Dagelijks. Maar met anderen vliegen is nog veel leuker! Gelukkig heb ik een paar trouwe leden die regelmatig een dagje komen vliegen. Zoals Roel, Emil en Ronald. Altijd gezellig. Ik kijk echter ook uit naar een al dan niet spontane clubdag, waar minimaal vijf tot tien man aan meedoen. En dat gebeurt dit weekend…

Gisteravond waren we al met zijn vijven. Het begon al mooi met Emil die me een lekkere maaltijd voorschotelde. En terwijl wij zaten te peuzelen, maaide kanjer Roel ons gras. Hoe mooi wil je het hebben… Gijs vloog af voor zowel zijn KNVvL brevet A Zweef als A Motor! Het was zéér gezellig, vooral de nazit, met gebak van Gijs en bier van de club… En vandaag zijn we met nog veel meer. Dat wordt pas écht een spontane clubdag…

Rij, vlieg en clubdag voorzichtig…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s