Blog 53, 30 mei 2021, 10.34u

Blog 53, 30 mei 2021, 10.34u

Afterparty…

Eergisteren had ik aangekondigd dat het gisteren een leuke clubdag zou worden. Nou, niets is minder waar, het werd een TOPDAG! We waren niet in staat om het als een reguliere clubdag aan te kondigen. Want we konden niet op korte termijn 77 leden ontvangen. Ik moet er niet aan denken, ha, ha…

Dus hadden we besloten om een spontane dag te maken met de mensen die ‘toevallig’ toch kwamen vliegen. Tijdens de dag hebben we wat geld bij elkaar gegooid. Roland kon niet komen, dus had hij al een ruime donatie gedaan. Alsof dat de normaalste zaak van de wereld is… Van die donatie, en van de andere donaties, hebben we het eten geregeld. Toen ik ‘s-morgens om negen uur wakker werd, realiseerde ik dat ik clubbier moest halen. En wat wijn, koffie en chips. Vóór ik wegreed bleek Emil, die met zijn camper op onze oprit stond, ook al naar de supermarkt zijn geweest. Hij had al het eten al, ik hoefde alleen de zware kratten te halen…

Op sommige deelnemers moesten we wel héél lang wachten. Dus ging de meute alvast naar het vliegveld en ik bleef achter. Later loste Emil me af. Uiteindelijk kwam iedereen en daarmee kwam ook alles goed. We hebben in de middag heerlijk gevlogen en iedereen kwam aan zijn trekken. Daarna kwam de ‘afterparty’, een lekker barbecue. Die ook weer grotendeels door Emil was verzorgd. Jayant was gebombardeerd tot commandant van de kolen en het vuur… Alles liep gezellig en goed. Jayant kreeg zijn brevet A Motor uitgereikt. Hij had het gehaald bij zijn andere club in Woubrugge, maar de KNVvL had het weer eens naar de verkeerde club gestuurd. Hebben we al meer meegemaakt: wij het noeste opleidwerk, en een andere club de eer om het brevet uit te reiken… Na het vreselijk lekkere toetje, samengesteld door Emil (ja, wéér die) en Sarita, zaten we wel erg vol. Maar niet vol genoeg om nóg eens naar het vliegveld te gaan voor een extra portie plezier. Zo werd de afterparty toch een mid-term party. Want met en paar man hebben we ook nog een gezellige nazit gedaan… TOP mensen, zelfs IK heb genoten (ha, ha)…

Rij, vlieg en afterparty clubdag voorzichtig…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s