Blog 61, 7 juni 2021, 16.41u

Blog 61, 7 juni 2021, 16.41u

Strak blauw…

O wat hou ik toch van de zomer! Eindelijk een periode met mooi weer. Dat had veel te lang geduurd…

Uiteraard vlieg ik het hele jaar door. Tot ik kouwe klauwen krijg en mijn vingers niet meer doen wat ik wil. Dat is me in de winter van 2012 een keer overkomen. Ik wilde hoogteroer up geven en mijn vingers gaven down. Ik denk dat het draadje tussen mijn hersenpan en mijn jatten bevroren was. Hoe dan ook, tijd om te stoppen was het zéker…

Hoe anders was het gisteren en vandaag. Heerlijk gevlogen met weinig wind en een strakblauwe lucht. De dag begon overigens al goed. En vroeg…

Nadat ik nog geen twee uurtjes had geslapen (jawel, ik ben een nachtraaf), werd ik om kwart over vier wakker. Totaal wakker! Ik er uit en in de jacuzzi. Die was nog warm, want ik had gisteravond geen tijd gehad om er in te gaan. En zo heb ik de zon zien opkomen. Dat was om kwart over vijf. Daarna gedoucht, ontbeten en me aan het repareren van de Twinstar gezet. Lekker vroeg! Even na tienen was hij weer klaar om te vliegen…

Maar eerst nog even mijn mandje in! Ook dat slaapje was kort, een uurtje hooguit. En daarna lekker gaan vliegen en genieten van weer een dag met een strak blauwe lucht…

Rij, vlieg en strak blauw voorzichtig…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s