Blog 62, 8 juni 2021, 16.05u

Blog 62, 8 juni 2021, 16.05u

Fly-in…

O wat heb ik er weer zin in! Aanstaande zaterdag en zondag zijn we als club uitgenodigd bij The Eagles in Hieslum voor een bescheiden Fly-in (hint voor onze clubleden). Niets bijzonders, gewoon lekker vliegen. Maar bijzonder is zo’n dag daar wél…

Het is alweer bijna twee jaar geleden dat we er voor het laatst te gast waren. Intussen hebben we alweer heel veel beleefd. Het is daar altijd leuk en gezellig. Lekker ongedwongen vliegen met clubgenoten van nu en van weleer. Daarom kijk ik er zo naar uit. Maar niet alleen daarom…

Ik ben namelijk van plan om mijn warbirds weer eens mee te nemen. Twee daarvan hebben pas nog gevlogen, maar daar bij The Eagles hebben ze toch een mooier en geschikter veld. En mij Stuka moet ook nodig weer een keer de lucht in. Dat was voor het laatst op 3 augustus 2019! Eens kijken of het door vriend Roland (raai gerepareerde landingsgestel het houdt. Helaas is Roland zelf verhinderd…

Wellicht komen ook onze leden Michiel en zijn zoon Twan. Die hebben dezelfde Hobbyking B-17 als clubicoon Jaring die had. Een mooie gelegenheid om dat ding eens in te vliegen. Dan kan Twan, de elfjarige eigenaar, die er noest voor heeft gepaard, het wonder zelf aanschouwen.

Wat ik óók wil meenemen om te vliegen is mijn Parkzone Habu impeller jet. Die heeft voor het laatst gevlogen op 18 december 2016… Die Habu is het eerste vliegtuig dat ik ooit kocht. In juli 2011. Toen begon ik (weer) met de mooie hobby. Als kind proefde ik er ook al aan, maar geen rc. Alleen vrije vlucht en lijnbesturing…

Hoe dan ook, nu begrijp je waarom ik er om ook nog andere redenen naar uitkijk…

Rij, vlieg en Fly-in voorzichtig…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s