Blog 65, 11 juni 20121, 01.27u

Blog 65, 11 juni 2021, 01.27u

Briefje…

Een man van briefjes ben ik wel. Van opschrijven. Om niet te vergeten. Veel schrijf ik in mijn papieren agenda. Papier nog. Noem dat maar ouderwets. Het grote voordeel van papier is, dat je nooit lege batterijen hebt…

Zo zet ik ook veel ideeën op een briefje. En dat zijn dan steevast oude blaadjes van een moppenkalender. Meestal die van Panorama. Lekker schuin. Of van de omdenk kalender, met mooie spreuken om over door te denken…  

De ideeën voor deze blogs komen ook altijd op zo’n briefje. Maar laat ik dat nou kwijt zijn! Erg is dat niet, want vaak heb ik dat briefje helemaal niet nodig. Vrijwel dagelijks dienen zich in mijn mooie leven situaties aan waarover zo maar een paar honderd woorden te schrijven zijn. Zoals nu dus…

Nou kan ik het wel weer gaan hebben over een fijne vliegdag gisteren, maar dat heb ik al vaak genoeg gedaan. Nu maar eens over een nietig briefje. Door het zoek zijn daarvan heb ik nu wel een héél vreemd onderwerp aangesneden. Volgende keer beter, misschien morgen al…

Rij, vlieg en briefje voorzichtig…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s