Blog 68, 16 juni 2021, 19.06u

Blog 68, 16 juni 2021, 19.06u

Mooie mensen…

Ja, op de Fly-in van afgelopen weekend kwam ik weer veel bekenden van vroeger tegen. Daar zitten mooie mensen tussen…

Laat ik beginnen met Jacob. Ik meen dat hij de huidige voorzitter van The Eagles is. Hoe dan ook, ik weet nog dat ik in 2011 aan Jacob vertelde dat ik eens drie en een half uur heb gevlogen in een OV-10 Bronco. Drie en een half uur luchtziek ook, dat wel. “Ja, ja, zal wel…” zei Jacob toen. Hij geloofde mij  niet zo. Een volgende keer vertrok zijn gezicht toen ik hem mijn logboek toonde. Afgelopen zondag had Egbert een drie meter schaalmodel van zo’n Bronco bij zich. Gaaf! Jacob kon zich niets meer van het gebeurde in 2011 herinneren…

Dan is er Matthijs. Altijd aardig en aan het werk. Ditmaal blonk hij uit achter de grill om de hamburgers te bakken. Jammer wel voor hem, dat ik aan de lijn ben…

En dan Richard! Tijdens mijn vlucht met de Habu verloor ik de cockpitkap met piloot. Die wordt niet meer geleverd, dus ik wilde hem zeker terugvinden. Tijdens het vliegen had ik al goed gekeken waar het ding neerkwam. Richard ook.

Met vier man/vrouw gingen we op pad, het hoge gras in. Daaronder ook Martijn en Nienke, mooie mensen op zich. We liepen de cockpitkap straal voorbij. Het was te danken aan Richard, dat we het kleinood op de terugweg vonden. Maar liefst drie keer belde hij ons op om de juiste aanwijzingen te geven. Mooie mensen zijn er nog steeds!

Rij, vlieg en mooie mensen voorzichtig…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s