Blog 69, 17 juni 2021,01.10u

Blog 69, 17 juni 2021, 01.10u

Ronald…

Af en toe komt er iemand in je leven waar je meteen een zwak voor hebt. En die iemand maakt dat dan meer dan waar. Zo iemand is ons trouwe lid Ronald. Vandaag is hij 47 jaar geworden…

Ronald kwam in 2016 met een van zijn flatgenoten mee voor een van mijn befaamde middagjes voorlichting over modelvliegen. Hij had geen idee of hij dat edele modelvliegen zou kunnen leren. Nou en of! Hij werd in oktober 2016 lid en had al in november zijn getuigschrift op de simulator op zak. In april 2017 volgde zijn clubbrevet A Motor en een maand later zijn KNVvL brevet A Motor. Een jaartje later werd Ronald ook nog examinator…

Die flatgenoot hebben we overigens nooit meer terug gezien. Ronald des te meer. Hij is een van degenen die zéér regelmatig een zaterdag komt vliegen. Gonnie en ik zorgen dan dat hij als laatste ‘blijft hangen’. Zo kunnen wij hem telkens weer kunnen trakteren op een lekker maaltijd…

Naast een trouw en veelzijdig clublid is Ronald ook zeer bedreven in het ontwerpen van grafische dingen. Zo heeft hij voor onze club het logo ontworpen, de badge, de stickers en niet te vergeten ons mooie drie meter brede spandoek. Het zal niet verbazen dat dit alles hem het erelidmaatschap heeft opgeleverd. Ronald, gefeliciteerd met je verjaardag! En laten we hopen dat je nog vele gezonde jaren krijgt. En lid blijft van onze mooie club, proost!

Rij, vlieg en Ronald voorzichtig…

Een gedachte over “Blog 69, 17 juni 2021,01.10u

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s