Blog 72, 20 juni 2021, 01.03u

Blog 72, 20 juni 2021, 01.03u

Multitasken…

Multitasken bestaat niet echt! Het is echt een fabeltje… De mens kan nu eenmaal maar focussen op één ding tegelijk. En ja. Vrouwen ook. Het is niet anders. De truc van het multitasken zit hem in het vermogen om heel snel te switchen tussen twee of meer interessegebieden. En dat is wél te leren. Een beetje piloot kan formatievliegen, het weer in de gaten houden, naar de boordradio luisteren voor belangrijke mededelingen, aan vrouwen denken en tegelijk ook nog ruzie maken met zijn copiloot…

Dus dat multitasken, of snel switchen van aandacht voor een onderwerp, zo je wilt, zou ik ook aardig moeten kunnen. En tóch ging het van de week fout toen ik mijn vliegtuig uit het oog verloor. Ik heb ervan geleerd. Het is nu eenmaal niet te doen om te blijven vliegen terwijl een zware tractor met even zwaar beladen aanhanger plotseling probeert over je spullen heen te rijden…

Het vliegtuig is weer terug op de thuisbasis. Alle vitale onderdelen en functies doen het nog. Het motorasje is nog mooi recht. Alleen de bevestiging van het landingsgestel heeft een enorme klap gehad. Conclusie: het zal een beste klus worden, maar ik vrees dat hij binnenkort weer vliegt…

Omdat ik het afdekkapje van het batterijcompartiment miste, ben ik zaterdag nog een keer naar de crashsite gefietst. Samen met vinder boer Henk Johan. En hij vond het kapje! Daarna zag ik op tv hoe Max zijn vijfde pole position veroverde…

Rij, vlieg en multitask voorzichtig…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s