Blog 73, 21 juni 2021, 22.56u

Blog 73, 21 juni 2021, 22.56u

Bank…

Vandaag is het officieel de langste dag. Normaal een dag om veel mooie dingen te doen. Lekker vliegen, wandelen, fietsen, kajakken, in de zon zitten luieren of wat dan ook. Nou, mooi niet. Niets van dat alles…

Al toen we wakker werden regende het en het beloofde voor de rest van de dag ook al niet veel goeds. Maar uiteindelijk heb ik de hele dag binnen doorgebracht. Met hangen op de bank. En een beetje televisie kijken…

Dat kwam zo. Een poosje geleden zat er een brug in mijn mond los. De tandarts kon hem er zo uitpakken. Maar niet meer vastzetten. De wortels waarop hij zat waren helemaal afgebrokkeld. De brug moet als verloren worden beschouwd. Zonde… Maar met bijna 67 jaar is dat niet eens zo héél gek.

Vanmorgen moest ik dus naar het ziekenhuis. Naar de kaakchirurg. Altijd lachen… Het ergste is de spuit vooraf. Daarna heb je geen pijn meer. Als het goed is. En dat was het. Maar het minder goede nieuws was, na een extra foto, dat ik niet alleen van de twee afgebrokkelde wortels in de onderkaak zou worden bevrijd, maar ook nog van een kies daar recht tegenover in de bovenkaak. Drie in plaats van twee extracties dus. Nou, lekker dan…

Nadat de verdoving na bijna vijf uur was uitgewerkt, ging het toch wel zeer doen. Ze wrikken ook aardig in je mond. Paracetamol en de goede zorg van mij lief hielpen me er doorheen.

In de avond werd ik alweer gebeld door iemand die een vakantiehuisje in de buurt heeft gehuurd en bij mij om voorlichting en een paar vluchten komt. Hij komt morgen om drie uur. Nadat ik eerst online voorlichting heb gegeven aan weer een ander. Wellicht kunnen we ook nog een echt vluchtje maken. En ’s avonds nog een bestuursvergadering. Ik ben niet kapot te krijgen. Geloof ik…

Rij, vlieg en bank voorzichtig…

Foto Emirkhan Bal

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s