Blog 74, 23 juni 2021, 14.33u

Blog 74, 23 juni 2021, 14.33u

Tachtig…

Gisteren hebben zich drie nieuwe leden gemeld bij onze modelvliegclub. Daarmee heeft onze club de mijlpaal gehaald van tachtig leden. De drukte die daarmee gepaard ging zorgde ervoor dat ik gisteren vergat een blog te schrijven. En ik lag ook nog bij te komen van mijn kaakoperatie…

Wát een succes. We bestaan als club nauwelijks vijf jaar, en nu al tachtig leden. En ook nog drie donateurs. Dan moet je toch wel iets goed doen, dacht ik zo…

Ik weet nog goed hoe we de vereniging oprichtten. Dat was op 1 juni 2016. Zeven heren waren vanaf het begin lid. We groeiden gestaag en bij tien mochten we ons aansluiten bij de KNVvL. Toen we er rond de twintig hadden, vond ik het wel mooi. Ik deed in mijn eentje bijna alle bestuurstaken. Dus was ik tegen verdere groei. Maar de toenmalige bestuursleden vonden dat we wél in ledenaantal moesten groeien. Twee tegen een, en dus gingen we groeien. Want dat is democratie…

Mede om te laten zien hoe democratisch ik wel ben, bracht ik in het halfjaar daarna zo’n vijf en dertig nieuwe leden in. En dat weer In mijn eentje.

Het is allemaal goed gekomen. We hebben nu een heel goed functionerend bestuur. De taken zijn nu ook goed verdeeld, dus ben ik een beetje ontlast. En we beschikken over vier uitstekend opgeleide instructeurs. We zijn klaar om door te groeien naar honderd leden!

Rij, vlieg en tachtig voorzichtig…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s