Blog 76, 25 juni 2021, 19.56u

Blog 76, 25 juni 2021, 19.56u

(gapend) Gat…

Vandaag zat er een gat in mijn dag. Een gapend gat. Het begon vanmorgen met het grote gapende gat dat we gisteren in de open boot ontdekten. Dat gapende gat bleef maar in mijn hoofd zitten. Omdat de boot op zijn kant staat, kon de regen er zo in. Daarom moest dat gapende gat worden afgedekt. Bovendien lag onze Hobie trapkajak gevaarlijk dicht onder de wellicht onstabiel opgestelde boot. Je moet er toch niet aan denken dat het gevaarte op onze mooie Hobie stort. Actie was dus geboden…

Allereerst heb ik vanmorgen de Hobie te water gelaten en een geleide rol aan de oever verplaatst.  Nu kon de Hobie op een veiliger plaats uit het water worden gehaald en geparkeerd. Daarna een paar foto’s van de boot en het gapende gat gemaakt. Vervolgens nog een paar extra stutten onder de boot aangebracht. Zie zo, rust in de kop…

Aangezien ik me nog steeds niet lekker voel na mijn bezoek aan de kaakchirurg, hierna maar eens op de bank neergeploft om naar de vrije trainingen van de Formule 1 te kijken. Daar werd ik weer blij van. Max was beide keren de snelste. En dan die Bottas! In een spin de pitstraat, bij het wegrijden! Drie plaatsen naar achteren op de grid, ha, ha…

Tussen de vrije trainingen door toch maar even naar het veld voor de nodige vluchtjes. Ditmaal met de Switch. Net op tijd, want toen ik aan de achtste en laatste vlucht bezig was, begon het te regenen… Ik was wel iets te laat thuis, de tweede training was al bezig. Gelukkig kunnen we de uitzending tegenwoordig terugspoelen!

Rij, vlieg en gat voorzichtig…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s