Blog 77, 27 juni 2021, 18.28u

Blog 77, 27 juni 2021, 18.28u

Dip…

Je hebt van die dagen. En je hebt van die weken… Deze week was er zo een. Niet een om snel te vergeten, want daarvoor was alles niet erg genoeg. Maar toch, best veel ellende… Het begon afgelopen maandag. Toen mocht ik me melden bij de kaakchirurg. Twee wortels moesten eruit. Dacht ik. Het werden er drie…

Ik mag nog van geluk spreken dat er geen nabloeding kwam. Dat zou niet best zijn met mijn bloedverdunners. En verder maar denken dat ik er na een dag geen last meer van zou hebben. Nou, dat viel tegen. Eigenlijk heb ik er de hele week last van gehad. Er ging ook een heel doosje paracetamol doorheen. Rustig aan doen was het enige dat er op zat. Maar er kwamen elke dag nog wel een paar vervelende zaken bij. Genoeg om te spreken van een week in lichte mineur. Een week met een dip. Een dip van een week dus…

Als troost viel er elke dag wel wat te vliegen. En dat was fijn. Met Jaap, een nieuw clublid. Hij heeft een huisje in de buurt gehuurd. Maar ook met de altijd trouwe Roel. En gisteren met Young en zijn zoontje Valentijn. Deze laatste paste er nog voor om te vliegen. Hij wil eerst oefenen op de pc. Dat is goed. Hij is tenslotte nog maar acht jaar. Tijd zat zou je zeggen. Dat weerhield Valentijn er niet van om te genieten van het vliegen van zijn vader, aan de kabel bij mij. En morgen? Dan is het Valentijnsdag…

Rij, vlieg en dip voorzichtig…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s