Blog 78, 28 juni 2021, 01.01u

Blog 78, 28 juni 2021, 01.01u

Valentijnsdag…

Vandaag is het Valentijnsdag. Wát? Dat is toch op 14 februari? Ja, dat weet ik ook wel. Heel goed zelfs. Want Valentijnsdag is een dag na mijn trouwdag. Toen Gonnie en ik in 1975 trouwden, deed Nederland echter nog niet aan Valentijnsdag. Maar nu is het heel handig. Voor mij dan. Want er zijn de dag ervoor altijd rode rozen te koop, volop. Gonnie blij…

Waarom dan vandaag ook Valentijnsdag? Omdat vandaag mijn jonge vriend Valentijn jarig is. Net als ik. Het is pas zijn negende verjaardag. Niet net als ik. Ik ben vandaag 67 geworden. Ook nog best jong… Valentijn is het jongste lid van onze modelvliegclub. Hij heeft Ties afgelost…

Valentijn was eergisteren hier. Met zijn vader. Ook na een beetje aandringen van papa wilde hij echter niet vliegen aan de kabel. Hij hield stevig vol dat hij eerst nog verder wilde oefenen op de computer. Dat is best een goed idee Valentijn, want je hebt nog een heel leven voor je om een goede vlieger te worden!

Vader Young heeft een simulator op de pc, maar hij heeft nog steeds geen geschikt kabeltje. Wellicht kan ik een tijdelijke oplossing bieden. Als het goed is, beschik ik volgende week namelijk weer over een extra draadloze dongel… Dan kan Valentijn weer gaan oefenen…

Vandaag verder maar eens rustig aan doen. Genieten van het jarig zijn! Op zich al bijzonder, met mijn medische geschiedenis… De eerste felicitaties zijn al binnen!

De foto’s bij deze blog en die van gisteren zijn gemaakt door vader Young…

Rij, vlieg en Valentijnsdag voorzichtig…

Een gedachte over “Blog 78, 28 juni 2021, 01.01u

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s