Blog 79, 29 juni 2021, 16.08u

Blog 79, 29 juni 2021, 16.08u

Feliciteren…

Je hoort wel eens van mensen die verjaardagen vergeten. Of zelfs hun trouwdag! Shame! Je hóéft verjaardagen helemaal niet te vergeten. Als je ook maar een beetje interesse hebt in je medemens. Zelf heb ik me aangeleerd om de verjaardagen van iedereen die ik ken op te schrijven in mijn agenda. Zo vergeet ik er zeer zelden een. Zo goed als nooit zelfs…

En dan komt het vreemde verschijnsel. Daar waar ik de hele wereld feliciteer met zijn, of haar, verjaardag. Kreeg ik in het verleden veel minder felicitaties terug. Dat vind ik toch wel raar van die hele wereld… Is een felicitatie sturen met weer een jaartje ouder nou zo moeilijk?

Het is eigenlijk al een wondertje dat ik gisteren überhaupt mijn 67ste verjaardag kon vieren. Gezien de medische ervaringen van afgelopen jaar was dat beslist niet vanzelfsprekend! Dus de eerste die mij feliciteerde met weer een jaar was ikzelf! En gisteren kon ik nóg een wondertje aanschouwen…

Daar waar ik andere jaren maar matig werd gefêteerd op felicitaties, werd ik er gisteren werkelijk onder bedolven! Hoe is het mogelijk… De sociale media hebben er wel invloed op, dat zeker. Maar ik denk toch ook: wie goed doet, die goed ontmoet…

Erg blij werd ik ervan. Dank allemaal. Het kan dus wél! Mijn medeleven gaat uit naar hen die ik toch nog miste…

Rij, vlieg en feliciteer voorzichtig…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s