Blog 81, 1 juli 2021, 23.10u

Blog 81, 1 juli 2021, 23.10u

Vluchten…

In mei maakte ik precies 250 modelvluchten. Eitje. En dat zou ik in juni evenaren. Dacht ik. Mooi niet…

Tegen twee derde van de maand zag ik in dat ik die 250 vluchten nooit zou gaan halen. In juni. Dan maar de plannen bijstellen. Het zou toch zeker lukken om er 200 te maken. Dacht ik. Nou, weer mooi niet! Elke dag konden er wel een paar vluchtjes gemaakt worden, maar het telde niet erg op. En op de laatste dag van de maand kon er helemáál niet worden gevlogen. En zo bleef ik op 188 vluchten steken. Ook een mooi getal overigens…

Hoe anders was het vandaag, de eerste van juli. Ja, de helft van het jaar zit er al weer op. Maar dit terzijde.

De dag begon met een kort bezoekje aan het ziekenhuis. Bloed prikken voor de hartcontrole later in de maand. Clublid Jaap zou om 11.00u komen en ik was laat. Dus had ik de blokhut open gemaakt en daar een USB stick met de simulator erop neergelegd. Kon hij die vast op zijn laptop zetten… Ik was snel terug en samen maakten we de klus af. Daarna een paar lesvluchten buiten op het veld.

We waren nog niet weg of we kwamen Roel tegen. Die ging de startbanen opschonen met een geleende strimmer op benzine. Die banen zijn mooi geworden hoor! Van een vergoeding wilde Roel weer niets weten! Ik kwam thuis met de eerste tien vluchten van juli in mijn logboek…

Mooi rustig weer, dus in de avond nog maar eens met de kajuitboot op pad om te watervliegen. Extra zender en kabel mee, want misschien kwam Jaap ook nog. Niet gezien…

Wat heerlijk om weer eens te watervliegen! Ik kreeg er geen genoeg van en stopte pas een uur geleden toen de zon onder ging. Nu heb ik alweer 21 vluchten in juli! En mijn jaartotaal van 2021 staat op precies 1100. Niet gek…

Rij, vlieg en vlucht voorzichtig…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s