Blog 82, 2 juli 2021, 23.50u

Blog 82, 2 juli 2021, 23.50u

Geur…

Vandaag hebben we een lekker eind gefietst. Zo’n 25 kilometer. Dat doen we wel vaker, want we moeten bewegen voor onze gezondheid. Voor ons hart. Om van sporten maar niet te spreken…

Het was een hele fijne fietstocht. Want zomerse omstandigheden. Iedereen in korte kleding en uitgelaten. Hoe mooi is Friesland niet. We hebben elke dag het gevoel dat we op vakantie zijn! En ik had stiekem mijn portemonnee meegenomen, zodat ik halverwege mijn lief kon trakteren op een lekker Italiaans soft ijsje. Dat maakt zo’n tocht natuurlijk helemaal een feest…

Thuis naar de tweede vrije training voor de Formule 1 van Oostenrijk kijken. Max doet het goed. En al zappend zag ik ook: Van der Poel schittert ook nog eens in de Tour… Daar op de bank kwam ik op het idee om vandaag weer te gaan watervliegen. Gisteren smaakt dus naar meer.

Na de tv dacht ik er aan om eerst sterke drank te gaan halen. De nieuwe maand is al begonnen. Met de drank moet ik ook matigen, een dikke fles per maand is het wel. Om van roken maar niet te spreken, dat is helemáál geen optie meer. Als je zulke dure medische behandelingen als ik hebt gehad, kun het niet meer maken om nog te roken. Het valt niet mee…

Op weg naar de slijterij rook ik de geur van mijn tienerjaren: rozenbottels! Dat is vaak in juli. Ik werd er blij door verrast. En ik werd er ook blij van…

Het watervliegen was nog fijner dan gisteren. Nu scheen de zon. En gaandeweg nam de wind af tot helemaal 0. Minpuntje was, dat mijn Micro Cub SS bij zijn derde vlucht een malfunctie had: alle roeren sloegen maximaal uit en de kist stortte loodrecht naar beneden. Zo de plomp in… Toch weer 11 vluchten gemaakt. Maandtotaal na twee dagen: 32 vluchten…

Rij, vlieg en geur voorzichtig…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s