Blog 85, 7 juli 2021, 14.41u

Water…

Tja, de dingen gebeuren zoals ze gebeuren… Het was zondagavond 4 juli en ik was tevreden. Max had die dag weer eens op magistrale wijze gewonnen, zijn derde op rij. Zéér tevreden zette ik me achter mijn laptop. Om het te vieren had ik mezelf een glas whiskey met ijs toebedeeld. En toen gebeurde het onvermijdelijke…

Terwijl ik lekker aan het typen was, nam ik een slok. Althans dat wilde ik. Maar ongecoördineerd als ik ben, stootte ik her glas om. De inhoud ging over het toetsenbord!

Ik deppen met pleepapier. En daarna proberen. Als ik bijvoorbeeld de letter e intypte, dan kreeg ik zoiets: yyyyyyyzzzyyy…

Alles open gezet en afgewacht. Nu, na een paar dagen doet in ieder geval het scherm het weer. En het geluid ook. Hij staat nu op de achtergrond aan, zodat ik de Tour kan luisteren. En om van innen warm te lijven, zodat de whiskey met ijs verder kan verdampen. En de sim doet het overigens ook weer. Vanavond gewoon een les… Maar het toetsenbord laat het nog steeds afweten! Daarom heb ik dit bericht gemaakt vanaf een andere pc. Dat had wel wat voeten in de aarde. Voor een digibeet…

Rij, vlieg en water voorzichtig…

Foto: cottonbro

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s