Blog 86, 7 juli 2021, 16.10u

Tien…

Gisteren, 6 juli. Wát een rare dag! We hebben in de ochtend ons bootje weg gebracht voor onderhoud en reparatie. Nadat ik de klachtenomschrijving had afgemaakt op de laptop van mijn lief. Want daarmee was ik zondagavond bezig toen het whisky incident zich voordeed… Na het bootje bij de werf achtergelaten te hebben, een wandeling naar huis als dagelijkse sportbeurt. Daarna naar Ede voor een bezoek aan mijn zieke schoonmoeder…

Niet alleen een rare dag, ook een gedenkwaardige. Want ons oudste kleinkind is tien jaar geworden. Bovendien staat haar geboortedag, 6 juli 2011, bij mij te boek als de dag waarop ik met de modelvlieghobby ben begonnen. Nadat we een nacht in het ziekenhuis hadden gezeten en de geboorte prima was verlopen, heb ik die dag mijn Phoenix simulator met een eenvoudig zendertje aangeschaft. En daarna ben ik naar mijn eerste club gegaan. Die sim was nog versie 3, en kostte 130 euro! Ja, er is sindsdien veel veranderd. Ook in de hobby… Tien jaar doe ik het alweer. En in die tijd 16.352 vluchten gemaakt. Doe me dát maar een na…

Eenmaal terug thuis drong ook het vreselijke nieuws over Peter R. de Vries tot ons door. Hij is geboren op dezelfde dag als onze oudste dochter. En neergeschoten op de verjaardag van háár oudste dochter. Wát een rare dag…

Rij, vlieg en tien voorzichtig…

Tien jaar geleden…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s