Blog 87, 7 juli 2021, 23.40u

Computer…

Vandaag dus een groot gedeelte van de dag in de weer geweest. Eerst lekker met mijn lief sporten. Op de trapkajak. Altijd fijn op en dichtbij het water. En niet zelden zijn wij de enigen die ons met behulp van menskracht voortbewegen. Maar daarna heb ik het grootste gedeelde van de dag besteed aan het op gang brengen van een andere laptop. En het installeren van de nodige programma’s. Nu je dit leest, weet je dat het is gelukt. Voor het grootste deel dan…

Eigenlijk ben ik een computer digibeet. En dan is het extra waardeloos als je spullen niet doen wat je van ze verwacht. En dat doet mijn oude laptop nog steeds niet. Dus alle oudere pc’s bij elkaar gezocht en uitgevogeld welke het nog deed. Het was er maar één. De rest kan dus naar het afvalstation van de gemeente…

Toen moest ik ook nog zien dat ik alles wat ik erop wilde hebben er ook op kreeg. Het internetbankieren was de gemakkelijkste klus. Meer moeite kostte het installeren van de Phoenix modelvliegsimulator. Gelukkig heb ik daar de complete originele software van. Dus dat lukte ook. Inclusief ons eigen veld in IJlst. En als laatste heb ik mijn website er op moeten zetten. En ook de bewerkingsmogelijkheid via WordPress. Het scheelt een stuk als je dan je wachtwoorden nog hebt. Nu kon ik mijn website updaten en twee achterstallige blogs maken en publiceren…

Na het eten een online les en daarna nog even ontspannen buiten vliegen. Nico kwam ook. Gezellig. De wind viel helemaal weg en het was een waar genot. Inclusief het afwerpen van een para. Drie reeën stonden er weer raar naar te kijken. Dit was de derde en laatste blog van vandaag. Uitzonderingetje…

Rij, vlieg en computer voorzichtig…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s