Blog 88, 8 juli 2021, 23.50u

Rust…

Rust. Onderhand heb ik het een beetje nodig. Rust. De afgelopen weken zijn voor mij namelijk nogal hectisch geweest. Héél veel onheil op mijn weg. Maar dan van minder kwalijke aard. Gelukkig ben ik gezond en kon ik onlangs mijn verjaardag weer vieren. Dát is pas waardevol! Maar, als je maar genoeg kleine ongemakken hebt, dan kan de optelsom daarvan toch echt leiden naar een vorm van hoogspanning. Tijd misschien om een beetje gas terug te nemen…

Vandaag weer veel les gegeven. De eerste was er al voor elf uur. En toen we van de eerste lesvluchten thuis kwamen, zat de volgende al te wachten. Niet veel later gevolgd door nummer drie en vier…

Daar was ik dus de hele dag druk mee. Ook wel weer ontspannend. Maar ook inspannend. Ik geef me altijd 200%. Ondertussen werd een van mijn vele minder kwalijke ongemakken verholpen. Hoop ik. De reparateur van onze jacuzzi was er namelijk weer. Voor de vierde keer op rij. Om tureluurs van te worden. Niet onze schuld, dus ik ben benieuwd wie dat gaat betalen. Ook al een van die kleine ongemakken…

Wellicht wordt het dus tijd om de vliegschool eens en paar maanden dicht te gooien. Kan ik lekker bijtanken en genieten van mijn welverdiende rust…

Rij, vlieg en rust voorzichtig…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s