Blog 89, 10 juli 2021, 01.10u

Vliegveld…

Onze modelvliegclub is al jaren op zoek naar een geschikt vliegveld. Een permanent veld, dat het huidige tijdelijke veld, want vliegen bij een boer, kan vervangen. Als voorzitter van de vereniging zit ik natuurlijk in de commissie vliegveld. Telkens stuiten we op beren op de weg. Maar nu… Nu denken we de ideale locatie toch echt te hebben gevonden…

Vandaag begon zoals gewoonlijk weer met lesgeven. Nou ja… De cursist had gisteren aangegeven voor zijn plezier te komen vliegen. En hij had er geen trek in om dan te gaan zitten studeren. Nou, ook goed. Dan geef ik toch géén les! Ik heb de beste man vandaag alleen maar rondjes laten vliegen, zonder veel te zeggen. En ik had me voorgenomen daarmee door te gaan tot hij weer les wil. Want voor de goede orde: wie iets wil leren en daarbij de tijd van een instructeur (die belangeloos helpt, dat wel) consumeert, die moet ook bereid zijn zich in te spannen. Door de theorie te leren. Wil men dit niet, dan kan ik helaas niet helpen. Dan moet men maar naar een ander adres… Gelukkig heeft betrokkene na het vliegen onder het genot van een clubbiertje besloten om de lessen te hervatten.

In de middag was er tijd om het gras te maaien. En om op de fiets naar de locatie van ons mogelijke nieuwe vliegveld te gaan. Even rondkijken en de sfeer proeven. Dat zag er goed uit! Aanstaande maandag heeft de commissie vliegveld een afspraak met de eigenaar. Wordt vervolgd…

Rij, vlieg en vliegveld voorzichtig…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s