Blog 90, 10 juli 2021, 16.42u

Nog meer rust…

Vandaag ben ik erin geslaagd om weer een paar van mijn kleine (nou ja) ergernissen te elimineren. De mengkraan van de buitendouche is vervangen en we kunnen weer buiten warm douchen na het badderen in de open lucht. En een nieuwe tuit op de kraan in mijn mancave! Beide waren een soort van in de aanbieding. Hebben wij ook eens mazzel. De montage was in een paar minuten gepiept…

Mooi op tijd, want morgen hebben we familiedag. Dan komen ook de kleinkinderen mee. En die willen altijd in de jacuzzi. En zwemmen in het buitenwater aan onze tuin. Kunnen ze mooi buiten afspoelen zonder door het hele huis heen te hoeven. Dat scheelt weer een boel nattigheid! En ook die vier keer (!) gerepareerde jacuzzi lijkt het nu weer goed te doen. Eindelijk…

Dat geeft allemaal nog meer rust. Daarna ben ik heel tevreden even voor mezelf gaan vliegen. Lekker met de tweemotorige Twinstar. Zo kom ik deze maand alweer op 95 modelvluchten. En de maand is nog geen tien dagen oud! Vanaf nu neem ik een poosje geen nieuwe leerlingen aan. Aanmelden kan wel en info vragen ook. De huidige cursisten bedien ik om de dag. Dus telkens een dag voor dienstverlening, afgewisseld met een dag voor mezelf. Of voor mijn lief. Nóg meer rust dus…

Rij, vlieg en nog meer rust voorzichtig…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s