Blog 92, 12 juli 2021, 23.13u

Een deceptie…

Vanmorgen eerst maar een uitgeslapen. Want wat hadden we gisteren een drukke dag! En vannacht had ik ook al niet al te best geslapen. Veel wakker en dan warm. En zowaar een mug, het begint weer…

Na de koffie eerst maar eens vliegen. Ik koos voor de Switch, die waar gisterochtend nog vóór de eerste start de propeller van brak. Nu deed hij het weer goed. Ik zette in op negen vluchten. Maar na vier van die vluchten was de pret al over. Het hoogteroer sloeg niet ver genoeg meer uit. Ik kon dat met de servo travel niet meer goed krijgen. Gevolg: bij de start kwam het ding niet los. Na twee pogingen heb ik het maar opgegeven. Een kleine deceptie. Maar ja, 105 vluchten deze mand is ook niet verkeerd. En de maand is nog lang niet halverwege!

Thuis maar weer eens de gehavende laptop aangezet. Nu deed het toetsenbord helemáál niets meer. Die whiskey toch… Om het binnenwerk van de pc op te warmen maar even op de vliegsimulator gezeten. Vanavond deze blog maar schrijven op de reserve laptop… Hierna ben ik het Formule 1 café gaan kijken. Dat van afgelopen vrijdag. En toen appte Ted. Of hij het lesboekje kon ophalen. Tuurlijk! Ik wilde het nog wel signeren ook…

Niet te lang zitten kletsen, want ik wilde naar de bootreparateur om te horen of mijn scheepje al klaar was. Met de benenwagen erheen. En ja, ik kon ermee terugvaren. Hij is goed gerepareerd en onderhouden, gelukkig géén deceptie…

Hierna snel eten bij het nieuws op de tv. Salade die was overgebleven van gisteren. Daarna op de fiets naar een afspraak over ons potentieel nieuwe veld. We verwachtten er veel van, want de eigenaar was bij het eerste gesprek heel enthousiast geweest. Op die fiets bleek dat ik toch wel een beetje teveel salade op had…

De afspraak werd een GROTE deceptie! De eigenaar waarmee eerder was gesproken was er niet. En kwam ook niet. Wel zijn broer. Die óók eigenaar van het terrein bleek te zijn. Hij wist van niets en sprak dat voortdurend uit. Het voelde niet echt goed. Maar omdat locaties voor modelvliegvelden niet voor het oprapen liggen, hebben we besloten om het toch nog een kans te geven. Een nieuwe afspraak kan worden gemaakt, aldus deze eigenaar. Dat is dan weer geen deceptie. In ieder geval heb ik vandaag mijn sportbeurt méér dan gehad…

Rij, vlieg en deceptie voorzichtig…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s