Blog 93, 13 juli 2021, 19.35u

Windzak…

Vandaag weer een echte vliegdag gehad. De vorige dagen was er telkens iets, waardoor het maandtotaal maar niet opliep en op 105 vluchten bleef staan. Vandaag was echter mijn kans, ook omdat de wind de komende dagen waarschijnlijk fors zal zijn. Net iets te hard voor leuk. Want ik vind dat vliegen met veel wind vrijwel altijd mogelijk is, alleen moet je sneller reageren en dus beter sturen. Maar met heel weinig wind is modelvliegen tien keer leuker dan met veel wind…

Even voor elf uur arriveerde Nienke voor een paar vlieglessen. We zaten nog in de tuin aan de koffie toen Gonnie met een pakketje aankwam. De postbode had twee keer aangebeld en toen op het raam geklopt…

Ik wist dat het pakje zou komen. Dirk had het vanaf Texel naar me toe gestuurd. Er zaten vier nieuwe windzakken in. Hij had er ooit één besteld. En China bleef ze maar toesturen en Dirk heeft er inmiddels al zes. Hij had ze al een paar keer in het Engels gemaild dat het zo wel goed was…

Ik zou voor de club vier van die dingen van Dirk krijgen, en hij zou er een aantal mooie stickers van de vliegschool voor terug krijgen. Voor op zijn vliegtuigen. Goeie deal! Een van de zakken gaat naar Emil, zodat de club er nu vijf heeft…

Vijf vluchten met Nienke gemaakt. Daarna mijn lief polsen of ze met me naar de stad wilde. Geen zin… Dat gebeurt niet vaak! Maar mijn lief heeft dan ook een paar héél drukke dagen achter de rug. Ze wilde liever lekker bezig met haar hobby. En zo kon ik nog een keer naar het veld. Om nog eens 11 vluchten te maken! Zo sprong mijn maandtotaal naar 121 vluchten…

Rij, vlieg en windzak voorzichtig…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s