Blog 94, 14 juli 2021, 19.34u

Relax…

Vandaag was zo’n typische wat ik noem ‘bonusdag’. Alles zat mee. Ik kon weer een aantal kleine ergernissen oplossen en dus wegstrepen. En er kon nog gevlogen worden ook. Tegen de verwachting in…

Moest wél vroeg op, voor mijn gepensioneerde gewoonte dan. Want om acht uur moest de auto van mijn lief bij de garage zijn. Omdat ik een nachtdier en ga ik gewoonlijk laat naar bed. Om er vervolgens niet vóór tien uur uit te komen. Maar vroeg opstaan kan ik als de beste hoor. Vroeger wel geleerd. Toen moest ik elke morgen om kwart voor vijf op, zodat ik om kwart voor acht op mijn werk was. In Den Haag…

Tegenwoordig zijn mijn tijden dus veel relaxter. Niks moet. Ik ben er vanmorgen dan ook nog even lekker in gegaan. Mijn lief ook. Tegen elven waren we in de stad om weer een paar kleine ergernissen op te lossen. Op de fiets, zodat we meteen ook onze sportbeurt konden afvinken. Eindelijk een afspraak gemaakt met de opticien. Dus dat ik op Skype te zien ben met twee brillen op mijn neus zal tot het verleden gaan behoren. Verder bleek dat mijn originele laptop, die van die whiskey, waarschijnlijk te repareren is. En nog niet duur ook. En ik kreeg ook nog een tip om mijn telefoon weer aan het opladen te krijgen. Het leven wordt weer wat relaxter…

In de middag bleek het weer mee te vallen. Alleen maar wat wind. Maar zelfs dat viel mee.

Zodoende kon ik nog effe lekker vliegen. De teller staat op 130 vluchten in juli. De zon kwam er ook nog door. Relaxt…

Rij, vlieg en relax voorzichtig…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s