Blog 95, 15 juli 2021, 2103u

Standbeeld…

Voor mij was het alwéér een bonusdag. Alles zat mee. Een gezellig ziekenbezoekje bij Ellie, de vrouw van clublid Roel. Die was gevallen en daar moesten we even naartoe. En dan het bericht dat mijn laptop kan worden gemaakt. Sneller dan ooit wordt ie ook. Tegen relatief weinig geld. Als klap op de vuurpijl vanmiddag ook nog tien vluchten kunnen maken. Dus zou deze blog ‘bonusdag’ heten. Maar het andere nieuws gaf daar geen aanleiding voor. Bepaald niet…

Neem nou die overstromingen. In Limburg. Verschrikkelijk gewoon. En niet alleen daar. Ook in België en Duitsland. Tientallen doden daar… In Duitsland nog wel in het gebied van de Eifel. Daar waar ik vroeger heel vaak kwam. Eerst op oefening in dienst. Daarna een fietsvakantie met mijn lief. En vervolgens gingen we er vaak heen omdat je er zulke mooie motortochten kan maken…

Maar het allerergste nieuws is toch het overlijden van Peter R. de Vries. Misdaadjournalist. Niet alleen was hij dat, maar nog veel meer. Deze kanjer heeft zoveel voor jou en mij betekend. Daar zijn gewoon geen verdere woorden voor. Wat een smeerlappen, die dát op hun geweten hebben…

Wat mij betreft wordt er morgen al begonnen met het oprichten van een groot standbeeld voor deze grootse Nederlander. Dat standbeeld kan niet groot genoeg zijn. En weet je wat, laten we er vandáág al mee beginnen…

Rij, vlieg en standbeeld voorzichtig. Nee, standbeeld krachtig en met volle overtuiging…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s