Blog 96, 17 juli 2021, 23.50u

Inspiratie…

Gisteren had ik geen inspiratie voor alweer een blog. En geen zin. Hoe dat komt? Wel, ik zit een beetje in een dip. Maar dat had je als nauwkeurige lezer al lang gemerkt! Wát een zeurkous, die Bald…

Het komt een beetje door de grote omvang van onze vereniging. Met maar liefst 82 leden zijn we bepaald niet de kleinste. Dat is natuurlijk prachtig. Maar het brengt ook narigheid met zich mee. De kans dat je te maken krijgt met minder prettige leden neemt enorm toe. En dat gebeurt dan ook. Iets te vaak. Wat mij betreft heb ik te vaak schermutselingen met leden. En dat ligt dan altijd aan mij. Volgens hun dan. Ze vergeten wel, dat ik met pakweg 98 van de 100 vrienden en kennissen een méér dan normale relatie kan onderhouden. NOOIT een probleem mee, met die 98 van de 100…

Maar problemen hebben met wie dan ook, het doet me wel wat. Veel zelfs. Dus zit ik er een beetje doorheen. Daarom ga ik mijn werkzaamheden als voorzitter neerleggen. Tijdelijk of permanent, dat moet nog duidelijk worden. Wat zullen mijn opponenten daar een schik van hebben… Laat ze maar. Ik kom heus wel terug. Zoals ik altijd heb gedaan. En dan zal ik ook weer inspiratie hebben. Dat zit gewoon in me…

Rij, vlieg en inspiratie voorzichtig…

2 gedachten over “Blog 96, 17 juli 2021, 23.50u

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s