Blog 97, 18 juli 2021, 23,55u

Geen blog…

Voorlopig mijn laatste blog hier. Voor ongeveer een week dan. Want ik ben van plan de komende week iets heel anders te gaan doen. Of helemaal niets. Ook goed. In ieder geval even de zinnen verzetten…

Lekker varen met de vrouw. Lekker fietsen met de vrouw. Lekker vissen met de vrouw. Of zonder de vrouw. De mogelijkheden zijn legio… Vandaag nog lekker gevlogen met Ronald. Alhoewel lekker… Het was me wat met een hele sterke wind. En turbulent dat het was… Ronald had een nieuwe kist. Een Air Tractor van E-Flite. Soort van Pawnee. En die moest worden ingevlogen. Geen probleem! Om niet opnieuw te hoeven binden hadden we mijn zender als slaaf ingesteld. Als Ronald de knop ingerukt zou houden, dan kon ik het ding mooi invliegen. Zo geschiedde…

Tussendoor maakte ik een paar kunstvluchten met mijn Extra-300. Ook van E-Flite. Heerlijk, maar we hadden wel last van de turbulentie. Dus we waren zo weer thuis. Ronald aan de ijsthee en ik kon mooi het gras maaien. Net op tijd om binnen op tv Max in de eerste ronde van de baan af gekegeld te zien worden. Blij dat hij oké is… Tot volgende week!

Rij, vlieg en geen blog voorzichtig…

Een gedachte over “Blog 97, 18 juli 2021, 23,55u

  1. Bald het was weer een waar genoegen, ondanks de wind de kist mooi ingevlogen waarvoor hartelijk dank voor je expertise, en natuurlijk jullie gastvrijheid van jou en gonnie ik heb genoten van de dag. Geniet samen van het mooie weer en lekker ontspannen en leuke dingen doen…tot spoedig ziens 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s