Blog 99, 31 juli 2021, 23,44u

Trainen…

De maand zit er weer op. Het was voor het vliegen een goede maand. Na mei staat juli op nummer twee qua aantal modelvluchten. Maar liefst 215 vluchten gemaakt. En dat ondanks een fietsvakantie en het nodige slechte weer…

Zo kon ik vandaag toch nog in de avond een paar keer lekker vliegen. Wat ik altijd doe, is trainen. Dan oefen ik bij ELKE vlucht alle verplichte figuren voor het KNVvL brevet. Dat zit in me. Op die manier hoop ik een nóg betere vlieger te worden. Je kunt altijd blijven oefenen. Want al ben je nog zo goed, het kan altijd beter…

Langzamerhand lossen de in eerdere blogs benoemde kleine ergernissen zich op. Althans, ik zorg dat ze oplossen. Zo kon ik gistermiddag mijn gerepareerde laptop ophalen. Man, wat is die weer goed! Lekker snel ook. En dat voor een zacht prijsje…

Eigenlijk wilde ik gistermiddag een lid helpen met het instellen van zijn eerste vliegtuig. Dat stond voor in de avond gepland, en dat wilde ik naar voren halen. Maar toen belde de man van de computerwinkel…  Ik op de fiets naar Sneek om de laptop op te halen. Dat lukt nog droog ook. Het meeste was alweer terug geplaatst. Mijn foto’s en documenten.  Maar ik moest natuurlijk nog wel vanalles opnieuw installeren. En dat viel erg mee voor een digibeet als ik… Later in de avond ging het geholpen lid overigens tevreden huiswaarts…

O ja, mijn oude maar goed gerenoveerde zilveren DX8 zender doet het naar behoren. Wat is het toch fijn om weer te kunnen trainen wanneer ik wil…

Rij, vlieg en train voorzichtig…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s