Blog 100, 1 augustus 2021, 22.19u

Doelen stellen…

Ja, ja… Blog nummer 100 is een feit! Na een flinke inhaalslag ben ik bijna waar ik wil zijn: minimaal één blog per week afleveren. Maar ik ben er nog net niet helemaal. Nog even doorbijten met meerdere blogs per week en ik heb wéér een doel bereikt…

Mezelf doelen stellen doe ik heel graag. Altijd al gedaan trouwens. Zo is een van mijn huidige doelen om de kleine ergernissen die ik nog heb zo snel mogelijk op te lossen. Van de belangrijkste heb ik er nog één te gaan: een nieuwe bril. Met de oude, pas 16 jaar oud (!), lukt het niet meer. En om garantie hoef ik niet te komen… Ik heb er een extra leesbril bij nodig. Staat wel koddig. Mijn lief vindt dat maar niks. Mij boeide het niet. Tot een recente bestuursvergadering (online) van onze modelvliegclub. Tijdens de rondvraag stelde een bestuurslid voor om een fonds in het leven te roepen voor een nieuwe bril voor voorzitter Bald…

Dát ging zelf mij te ver! Nou ben ik altijd in voor een fonds á la “Help Bald de winter door”, maar pegels voor een stel nieuwe kijkglazen heb ik echt wel. Dus zónder fonds naar de opticien. En het nieuwe ding is klaar. Woensdag mag ik hem passen en ophalen…

Voorbeeld van andere doelen: vaak wil ik tijdens een vliegsessie bijvoorbeeld tien vluchten maken, met een minimum van 10 minuten per vlucht. Dat lukt me bijna altijd. Zo ook vandaag: de eerste tien vluchten van de nieuwe maand zijn alweer binnen. In totaal 105 minuten in de lucht geweest, dus ook de minimum vliegtijd per vlucht is gehaald. Wel even pielen, als je maar vier accu’s bij je hebt…  

Rij, vlieg en stel doelen voorzichtig

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s