Blog 101, 11 augustus 2021, 10.55u

Zin…

Tien dagen na mijn laatste blog ben ik er weer. Geen zin gehad? Nou… Niet echt. Maar dat komt ook omdat ik veel meer dingen aan mijn kop heb. Belangrijke dingen ook. Denk ik… Hoe dan ook, ik kwam er niet echt aan toe. En het mooie van ‘met pensioen zijn’, is dat niets meer echt hoeft…

Het komt eigenlijk bijna nooit voor dat ik ergens geen zin in heb. Ik hoor mijn moeder nóg zeggen: “Dan máák je maar zin…” Had ze helemaal gelijk in. Nou kan ik sowieso niet stil zitten. En ik heb nóg wel een paar eigenschappen waar ze tegenwoordig een label aan hangen. Maar vroeger niet, dus daar ben ik mooi mee weg gekomen, ha, ha!

Waar ik dan zo druk mee was? Wat dacht je van één voorbeeld: het vinden van een nieuw vliegveld voor onze club. Tegenslag na tegenslag… Leuk was het opbouwen van mijn op 17 juni spontaan weg gevlogen Robbe Air Beaver. Was best veel werk. Maar dankzij het vele slechte weer heb ik hem weer klaar. Hij vliegt weer als een speer. Gisteren maakte hij zijn 1200ste vlucht…

Rij, vlieg en zin voorzichtig…

Een gedachte over “Blog 101, 11 augustus 2021, 10.55u

  1. Heb je een poos gemist , fijn dat je er weer bent 1200 vlucht met die trouwe beaver netjes.heb zelf 300vluchten met mijn 2 drones gemaakt tot nu toe,Kom binnenkort gauw weer eens naar iIJLst, met ander materiaal . Vliegt de grote supercup nog steeds. vanaf de camping de groetjes aan jullie beiden , geniet van de freedom we have grGre en Hidde

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s