Blog 104, 17 oktober 2021, 23.55u

Vriendengroep…

Jawel, hier komt er weer een! Eindelijk… Als je deze en mogelijk de volgende blogs hebt gelezen, dan begrijp je vast wel waarom ik twee maanden onder de radar ben geweest…

Al die tijd namelijk druk geweest met onze mooie vereniging Elektro Model Vlieg Club Phoenix IJlst. Hoezo druk… Heel druk! Dag en nacht in de weer… Want het bestuur was weer eens plotseling incompleet. Twee van de drie bestuursleden traden onverwacht af. Kon ik wéér alles in mijn eentje doen… Dat is me al een keer eerder overkomen. Van de zeven bestuursleden die we in ruim vijf jaar hebben gehad, ben ikzelf de enige constante factor. Ik beken geen schuld, maar als je mij uit de vergelijking haalt, dan is het probleem wél opgelost! In ieder geval voor mij, ha, ha…

Uiteindelijk is afgelopen zaterdag een heel nieuw bestuur gekozen. Eén minuut voor die Bijzondere Leden Vergadering in Sneek ben ik als bestuurslid afgetreden…

De vereniging gaat dus door met een nieuw bestuur. In Sneek dus, en met een nieuwe naam. Wat die is weten ze nog niet…

En wij dan? Jawel, ook wij gaan door! Als EMVC Phoenix IJlst nog wel. Maar niet meer als officiële vereniging met inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Nee, wij worden een vriendengroep, die lekker samen gaan (of blijven) vliegen. In IJlst. Onze website www.modelvliegclubijlst.com blijft ook. Die hebben we overgekocht van de moederclub.

We brengen deze vriendengroep onder in een nieuwe stichting, samen met onze bekende vliegschool. De voordelen: ons mooie spandoek, de stickers, badges én de visitekaartjes kunnen we gewoon blijven gebruiken. Maar bovenal: een stichting kan worden bestuurd door één persoon. Dat scheelt héél veel gedoe en verplichte nummertjes als vergaderen en stukken produceren. Vliegen willen we!

Rij, vlieg en vriendengroep  voorzichtig…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s