Blog 105, 18 oktober 2021, 23.00u

Club…

We hebben een naam! Of moet ik zeggen ‘ze’ hebben een naam… Uiteraard ben ik er nog lid van. Erelid zelfs… Maar het staat onderhand wel een beetje ver van mij af… Het is een ‘voortzetting’ van onze modelvliegclub IJlst, maar dan onder de naam ‘Modelvliegclub Sneek’…

Briljant! Daar was ik zelf nooit opgekomen…  Wat jammer nou dat de eerder bedachte naam niet doorgaat: Nationaal Modelvliegcentrum Sneek. Dan had ik tenminste nog een beetje het gevoel dat ik een beetje aan de basis heb gestaan van het eerste Nationale centrum. Een gemiste kans, denk ik…

Maar wat doet het ertoe… Als het allemaal van de grond komt… Hoewel ik dat nog moet zien. Maar we moeten het een kans geven…  Dan hebben we wel mooi twee clubs voor de prijs van een…

De cultuur van onze bestaande club zal ook geheel veranderen. De nieuwe machthebbers schijnen te houden van brandstof, stank en lawaai. En daar heb ik nu net een broertje aan dood! Geef mij maar milieuvriendelijk vliegen. Geluidsarm en uiteraard op elektro. De rest is wat mij betreft uit de tijd…

Dus van ‘voortzetting onder een andere naam’ is voor mij geen sprake. Gelukkig maar dat wij door mogen gaan als vriendengroep. Het voelt weer een beetje zoals  in de beginjaren. Vandaag ook lekker gevlogen. Met trouwe gebruiker Roel. In klein comité dus, gezellig. En zo hoort het…

Rij, vlieg en club  voorzichtig…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s