Blog 106, 19 oktober 2021, 23.45u

Barbecue…

“Ik kom niet helemaal naar Sneek voor alleen maar een vergadering.” Zoiets zette Tom uit Bedum op de club-app. Hoe kortzichtig. Hij moest toch onderhand wel weten dat wij het hier heel anders doen…

Al sinds de oprichting van onze vereniging EMVC Phoenix IJlst in juni 2016, houden we op de dag van de jaarlijkse ledenvergadering ook een vliegdag en een barbecue. En soms zelfs nog een interessante lezing en een lopende lunch. Kortom, zo’n dag is een complete ‘beleving’. Wat zouden we nog meer moeten doen…

Ook op 2 oktober jongstleden hielden we na de ALV zo’n clubdag. Met vliegen en een lekkere barbecue dus. Traditioneel! We hadden er zelfs een grote tent voor opgezet. Was wel nodig ook, achteraf gezien, want er vielen de nodige bakken uit de hemel…

Neemt niet weg dat de barbecue geslaagd was. Jammer alleen dat er van de vijftien genodigden er vijf waren die niet kwamen opdagen. Ze waren na de vergadering zomaar verdwenen. Zo gaat dat tegenwoordig. Twee hadden wél afgezegd, maar erg laat. En zo zaten we met slechts acht personen aan de gezellige dis…

Het grote voordeel hiervan was, dat we het ‘schroeien’ op 16 oktober nog eens dunnetjes konden overdoen. Zonder extra kosten! Ook weer weinig animo, ditmaal waren we met zes. En daarbij zijn Gonnie en ik nog inbegrepen! Maar lekker was het en nagenoeg alles ging op. Een tent was dit keer ook niet nodig, want hartstikke droog. Een tuinkachel wel overigens…

Over animo gesproken, het hele jaar was er elke zaterdag bij ons een barbecue voor de club. Moesten de leden het alleen zelf organiseren. Aantal keren dat dit daadwerkelijk doorging: ik durf het bijna niet te zeggen, maar dat was 0…

Rij, vlieg en barbecue  voorzichtig…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s