Blog 108, 21 oktober 2021, 23.16u

Grens…

Zelf denk ik dat ik heel ruimdenkend ben. En heel tolerant. En meegaand. En ik respecteer ook nog andermans mening. Gastvrij ben ik ook, zoveel is zeker. Net als mijn Gonnie… Maar ik heb wél een grens. En als die wordt overschreden, dan zijn wat mij betreft de rapen gaar…

Op dit moment zijn er vier van die gare rapen. Twee maanden lang ben ik bezig geweest voor onze mooie vliegclub. Continu. Om een goede transitie te bewerkstelligen naar een nieuw bestuur. En daar ging heel veel tijd in zitten…

De vergadering waarin een nieuw bestuur werd gekozen was afgelopen zaterdag in Sneek. En vandaag is iedereen die daar aanwezig was, opgeroepen om zich op corona te laten testen. Zelf was ik niet bij die vergadering aanwezig. Ik had er al schoon genoeg van. Maar mijn Gonnie was er wel. Mocht ze positief testen, dan moet ik dus óók zo’n stok in de neus… In de teststraat kwam ze de nieuwe voorzitter en partner tegen. Maar dat is een ander verhaal…

Tijdens die twee maanden had ik veel contact met de leden. En daarbij ben ik drie keer flink beledigd én een keer gepiepeld… Zo werd ik toen ik zei dat mijn communicatie wel op orde was, ‘arrogant’ genoemd. Zonder onderzoek. En iemand anders die me na staat, pardon stond, noemde mijn nieuwsbrief 60 een ‘zootje’… En dat terwijl vriend Roel me net had geschreven:  “Ik had het niet beter kunnen verwoorden”… Weer een ander lid zette op een club-appgroep: “Bald de Boer, ik vroeg het niet aan jou, jij 0”…

Geen van die lieden is er op terug gekomen. Tja, ze zijn zeker vergeten wat ik allemaal voor ze heb gedaan. En daarmee waren de rapen wat mij betreft gaar. Mijn grens is overschreden…

Rij, vlieg en grens voorzichtig…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s