Blog 111, 1 november 2021, 15.32u.

November…  

En toen was het ineens alweer november. De wintertijd is weer ingegaan en het is al diep herfst. Op de eerste van elke maand probeer ik altijd zo snel mogelijk de eerste vluchtjes van die nieuwe maand te maken. Want 0 vluchten in november staat zo raar op de website…

Vandaag zit het er echter niet in. Met een beetje wind zit ik echt niet. Voor een dikke kracht vier draai ik mijn hand niet om…

Maar vandaag staat er maar liefst windkracht vijf tot zes, en dat is ook voor mij veel teveel. Daar komt nog bij, dat vliegen mét veel wind helemaal niet zo leuk is. Naast dat je heel scherp moet zijn om snel te kunnen reageren en om te voorkomen dat het vliegtuig teveel afwijkt (of naar de grond duikt), moet je ook keihard werken. Nou heb ik daar niet zo’n moeite mee, met keihard werken. Maar tijdens een leuke hobby… Nee dank je! Tot slot loop je veel meer schade op tijdens het vliegen met harde wind. En dan natuurlijk vooral bij de landingen. Een vliegtuig kan nu eenmaal niet voor eeuwig boven blijven…

Vandaag dus een 0 voor wat berteft het aantal modelvluchten deze maand november. Maar er komt weer rustig weer aan, dus dat zal snel veranderen…

Rij, vlieg en november voorzichtig…

Een gedachte over “Blog 111, 1 november 2021, 15.32u.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s