Blog 112, 13 november 2021, 10.17u

Spijt…  

Het wordt tijd om spijt te betonen. Voor wat er met onze mooie club EMVC Phoenix IJlst is gebeurd. En nu nog aan het gebeuren is. Aan alle voormalige leden van Elektro Model Vlieg Club Phoenix IJlst. En aan de huidige deelnemers aan de vriendengroep EMVC Phoenix IJlst…

En waar heb ik dan spijt van? Nou, dat ik iedereen hierin heb meegetrokken. Want er is een boel ellende ontstaan. Dat is voor niemand leuk. Had ik het maar anders aangepakt! Maar ja, gedane zaken nemen nu eenmaal geen keer…

Zelf had ik ook niet kunnen bevroeden dat het zo zou gaan. Dat de club een zó radicaal andere koers zou gaan varen. Nu al is de oude club bijna niet meer te herkennen. En daarvoor ben ik niet verantwoordelijk. Dat zijn het nieuwe bestuur en de leden. Ik heb het bestuur en daarna de leden gewaarschuwd. Daarmee zit mijn taak er op…

Het is de vraag in hoeverre ik van deze nieuwe club nog erelid wil blijven. Daarover zal ik me nog beraden. Wát een bak zou dat zijn, de oprichter en oud vooritter die niets meer met die club te maken wil hebben… In ieder geval is er ook een voordeel te melden: ik heb een goed inkijkje gekregen in wie er mij goed gezind is en op wie je kan rekenen. En natuurlijk ook wie er zomaar een mes in je rug zet…

Rij, vlieg en spijt voorzichtig…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s