Blog 118, 10 december 2021, 10.16u

Flow…

En dan is er zo maar weer een week voorbij. Sinds mijn vorige blog. Niet dat ik geen inspiratie had hoor. Integendeel. Maar nog steeds ontzettend druk met het opnieuw bestraten rond het huis.  En daar gaat veel tijd in zitten. Het project begon al in november 2020. Om vervolgens lang stil te liggen, in verband met mijn eerder al ruim beschreven medische problemen. Nu ben ik weer voortvarend bezig en de oprit is helemaal klaar. Mooi vóór de kerst. Voor een blog had ik dus even ‘geen tijd’…

Geen tijd? Bah! Wat hoor ik dat toch vaak om me heen: geen tijd. Ik vind dat normaal gesproken onzin. Iedereen heeft namelijk evenveel tijd. Wat ze bedoelen is dus dat ze hun tijd verkeerd indelen… En: tijd kun je maken…

De mensen die om het hardst roepen dat ze geen tijd hebben, zitten elke avond vrolijk uren naar de buis te staren. Wat zeg ik, overdag zelfs ook…

Tussen het bestraten door maakte ik bijna elke dag ook tijd om een paar vluchten te maken. Zodat ik een beetje in de flow blijf… Want er moet wél worden gevlogen en geoefend…

Maar er is in deze periode maar weinig daglicht. Dus je moet de schaarse uren daglicht goed besteden! Daarom heb ik besloten om het online lesgeven voorlopig alleen maar in de donkere uren te doen. Meestal in de avond dus.

Met een les of drie á vier per week zit ik ook met het lesgeven in een goede flow…

Rij, vlieg en flow voorzichtig…

Een gedachte over “Blog 118, 10 december 2021, 10.16u

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s