Blog 128, 2 januari 2022, 14.44u

Loyaal…

In mijn vorige blog (nummer 127 van gisteren) ben ik iets vergeten. Hoe zou dat toch komen? ‘Alzheimer Light’ of komt het door de boosterprik? Of gewoon te druk geweest…

Hoe dan ook, ik had het over het verlies van mijn club (dat gebeurde in oktober): “Bijverschijnsel is dat je er ook een flink aantal ‘vrienden’ mee kwijt raakt. Veelal heel vergeetachtige mensen. Waarvan sommigen ineens héél vijandig tegenover me staan…”

Dat vergeetachtige sloeg op het feit dat deze ‘vrienden’ blijkbaar zijn vergeten hoe schatplichtig ze eigenlijk zijn. Aan mij en aan mijn lief. Simpel omdat we zoveel voor ze hebben gedaan en wellicht betekend…

Wat ik daarbij vergat (en ik had het me écht voorgenomen), is te melden dat ik ook een flink aantal trouwe leden heb. Lieden die meteen door hadden wat er aan het gebeuren was en ook meteen heel loyaal vierkant achte me gingen staan. Dat is véél belangrijker dan die vergeetachtigen en dat moet dus alsnóg worden benoemd! De steun en beschikbaarheid van deze mensen stelden ons in staat om meteen weer verder te gaan. Met het oprichten van een nieuwe club en stichting ben je er immers niet. Je moet ook leden en donateurs hebben! En die hebben we dus met deze loyale mensen. In de hoop niemand voor het hoofd te stoten, noem ik er toch een paar (naast nummer één mijn lief, Gonnie): Ronald, Hidde, Gerard, Jan uit Dokkum, Carl, Paul, Jan uit Ede, Klaas Pieter en Dirk. Mannen waarop je kunt bouwen. En natuurlijk de hele familie die eigenaar is van het terrein waarop we vliegen!

Zonder jullie was ik nergens! We gaan er ongetwijfeld een beter en mooier jaar van maken. Want 2021 was niet best qua wat ons is gebeurd. Ik hoop zoiets nooit meer mee te hoeven maken, nooit..

Rij, vlieg en loyaal voorzichtig… 

Dit keer maar een mooie sfeerfoto van net voor de kerst 2021…

Een gedachte over “Blog 128, 2 januari 2022, 14.44u

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s