Blog 143, 17 maart 2022, 13.40u

Ruim op…

Die eerder genoemde stoep is weer een stuk verder af. Het gaat om het terras achter ons huis. Als ik daarmee klaar ben, wacht nog het pad langs de voorkant van het huis (de oprit is wel af) en een stuk aan een zijkant. Daarna moet er nieuw acrylglas in de blokhut. Want daar kun je niet meer doorheen kijken. En dan moet ook nog de hele onderverdieping van binnen worden geschilderd! Werk zat dus. Bovendien zijn we ook nog bezig met het uitzoeken van nieuwe meubels…

Omdat we geen twintig meer zijn, ha, ha, nemen we af en toe een dagje rust. Anders gaat onze rug eraan, met al die tegels. Zo ben ik vanmorgen begonnen met het op mooi dik papier printen van twee getuigschriften. Voor evenveel onlangs geslaagden voor de online simulatorcursus modelvliegen. En ik heb de bankzaken van februari geprint en gecontroleerd. Daarna ben ik spontaan begonnen met het opruimen van alle postzooi, die te lang is blijven liggen. Véél te lang. Sorteren en opruimen. Ik had het al meer dan een jaar niet gedaan. Zo bleek uit de datums op de stukken…

Er zijn dus weer twee kandidaten geslaagd en die kunnen verder gaan met het echte vliegen buiten. Want daar draait alles om. En ik heb weer tijd om een nieuwe cursist in te plannen. Dan blijft er ook nog een uurtje over voor het clubsimmen. Lekker een keer in de week met de clubleden online op de simulator…

Ik geef dus elke dag één online les van een uur. Meer zie ik niet zitten. Ik ben prettig gepensioneerd en het moet niet op werken gaan lijken!

Het verbaast me wel dat er nog zeven personen zijn die hebben ingeschreven voor de lessen en een gift gedaan. Soms meer dan een jaar geleden. Maar ze hebben nog geen les afgenomen! En nu moet ik ze achterna lopen om te vragen wat de plannen zijn. Want ik wil wél weten waar ik aan toe ben. Weet je wat, als ze na een berichtvan mij niet snel beginnen, dan ruim ik ze op, ha, ha…

Rij, vlieg en ruim op voorzichtig… 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s