Blog 146, 24 maart 2022, 23.57u

Bof… 

Wat hebben we toch een bof met het weer! Al weken zit er een hogedrukgebied pal boven onze hoofden. Resultaat: mooi weer, veel zon. Goede temperaturen en heel weinig wind. Ideaal. De afgelopen twee dagen ben ik zonder jas naar het veld geweest! En in de korte broek nog wel. Ik moest me zelfs goed insmeren! Wat een verschil met vorige maand…  

De bestrating rond het huis vordert goed. En ook de andere buitenklusjes. Zo staan de tuinmeubelen er weer mooi schoongemaakt bij. En heb ik de boot alweer vaarklaar. En daarmee ben ik van de week al wezen watervliegen. Maar liefst twee man hebben recentelijk hun getuigschrift op de simulator behaald. En beiden zijn inmiddels solo met het buitenvliegen…

Naast het klussen vlieg ik ook veel. Soms wel twee keer per dag. Met veel verschillende vliegtuigen. Het aantal vluchten van deze maand loopt dus lekker op. De teller staat nu al op 164. Het lesgeven op de simulator gaat langzaamaan naar een later tijdstip in de avond. Want zondag begint de zomertijd. En dan kan ik al tot half negen buiten vliegen…

Vanavond zijn we begonnen met de eerste sessie online clubsimmen. Van onze nieuwe vereniging dan, want in mijn oude club deden we het ook al. Hartstikke leuk en leerzaam bovendien. Heb ik zelf bedacht, ha, ha… Zo hebben we vanavond voor het eerst in formatie gevlogen. Net echt. Ook nog een paar luchtgevechten. En een lol dat we hadden… Waar we dus ook mee boffen, zijn de technische mogelijkheden van deze tijd…  

Rij, vlieg en bof voorzichtig… 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s