Blog 150, 22 april 2022, 16.01u

Blog 150, 22 april 2022, 16.01u 

Druk, druk, druk… 

Zijn jullie er nog? Dat is mooi even geleden. Ik hoop dat jullie die lange tijd zonder mijn blog een beetje goed zijn doorgekomen! Maar liefst drie weken sinds mijn laatste verhaaltje. En daar heb ik een goede reden voor. Want ik heb de afgelopen weken beslist niet stil gezeten. Nee, ik was druk, druk, druk… 

In de vorige blog van 2 april schreef ik nog dat ik verkleumd was. Man, wat was het toen koud. En een wind… Maar zoiets zijn we zomaar vlug vergeten als het weer beter weer wordt. En dat werd het. Na een beroerde eerste week van april kwam de lente toch echt goed op gang. Vooral Tweede Paasdag mocht er wezen. Toen hebben mijn lief en ik de hele dag op het water doorgebracht. Op onze Hobie trapkajak… 

Met vliegen ging het na die eerste week ook véél beter. Had ik na de eerste volle week van april pas 20 vluchtjes, nu twee weken later sta ik al op 166! Dus een kleine 150 erbij in twee weken (uiteraard met een gemiddelde vluchtduur van meer dan tien minuten). Dat kwam zo… 

Mijn drukte bestond vooral uit het dagelijks klussen in de tuin. Lees stoeptegels leggen… En ook dagelijks lesgeven. Maar ik had bedacht dat ik elke dag meteen na het ontbijt eerst vijf vluchten zou maken. En ’s avonds nog eens vijf. Zogezegd, zo gedaan. En dat tikt lekker aan! Voordeel van al die arbeid was ook dat ik niet dagelijks hoefde te sporten…  

Het terras achter is helemaal klaar, en ook de kleine nevenklusjes. Zoals de tuinlampen weer neerzetten, de schuur opruimen, het vogelhuisje repareren en de verwijderede wortels en takken hakselen. En o ja, de boombank is ook weer geheel gerenoveerd. En mijn lief heeft hem in de beits gezet. Nu kunnen de (vlieg)gasten weer komen zonder over uitstekende tegels te struikelen. En wij kunnen in de tuin genieten van het mooie weer…  

Dat was het voor vandaag. Eindelijk weer een stukje na een periode van druk, druk, druk. Inmiddels heb ik weer inspiratie voor nog meer blogs. Wan een mens maakt nog weleens iets mee. Tot de volgende! 

Rij, vlieg en druk voorzichtig… 

2 gedachten over “Blog 150, 22 april 2022, 16.01u

  1. goed gedaan Bald , ben op de camping bezig o ns plekje weer in te richten , dus net als jij druk druk druk , hoop gau weer eens langs te komen. gr Hidde

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s