Blog 188, zaterdag 21 januari 2023, 14.26u

Droom… 

Al drie weken onder de radar. En dat is nogal wiedes. Wát een regen en wind hebben we gehad. En we zijn ook druk aan het klussen geslagen. Mijn lief en ik zijn de woonkamer aan het schilderen en herinrichten. Die was al vijftien jaar niet meer aangepakt. Het werd dus onderhand wel tijd…  

Van die woonkamer is het schilderwerk klaar. De relaxfauteuils hebben we al en over ruim twee weken komt de nieuwe bank. En gisteren hebben we een nieuw surroundsysteem voor de tv gekocht. Eindelijk goed geluid! Dat wordt genieten, vooral bij films! Mijn audio set doet het ook weer zoals het hoort. Eén box deed het minder goed, en er bleek simpel een draadje los te zitten. Waar een opknapbeurt niet goed voor is! Dus de eerste Cd’s zijn alweer geluisterd. Nu nog een nieuwe koptelefoon en we kunnen weer een tijdje vooruit. Het is weer genieten… 

Door al die regen (een record voor januari) en wind is er dus wat minder gevlogen. Maar toch heb ik dit prille jaar alweer 70 modelvluchten in mijn logboek! Tussen de buien en windvlagen door gewoon naar het veld gaan, dat is ook simpel. Maar je moet het wél telkens even doen. Er is nu een hogedrukgebied, dus er zullen nog wel een paar vluchten bijkomen…  

Verder zijn we drastisch aan het bezuinigen op de energiekosten. Wie niet. We hebben in november de jacuzzi stilgezet en dat levert een forse besparing op! Maar door het komende goede weer hebben we hem gisteren weer eens aangezet. Tijdelijk. Een mens moet tenslotte ook een beetje genieten… 

Al jaren droom ik van een (of meer) plaatsen waar je met tent, camper of caravan naartoe kunt om een paar dagen lekker te gaan modelvliegen. Zou dat niet heel mooi zijn? Daarvoor zoek ik een locatie (of meer locaties, nog beter) die daarvoor geschikt is. De Stichting Nationaal Modelvliegcentrum Romeo heb ik al. Mijn oproep staat al een jaar op deze website. Maar toe nu toe geen respons… 

Dus dan moet ik maar eens een oproep op Facebook zetten. Dat gaat waarschijnlijk beter. Facebook, daar ben ik ook al een jaar niet op geweest. Ik ben er niet zo van. Maar in dit geval is het nodig om mijn droom bewaarheid te laten worden. Dus wie weet van de week, tijdens de adempauze voordat we met de keuken beginnen. Of anders daarna, maar wél binnenkort…  

Rij, vlieg en droom voorzichtig…  

Een gedachte over “Blog 188, zaterdag 21 januari 2023, 14.26u

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s