Blog 198, zondag 2 april 2023, 16.45u

Blog 198, zondag 2 april 2023, 16.45u 

Feest… 

Door de hele drukte met het uitzoeken van onze nieuwe boot ben ik iets vergeten. Ook de consternatie van gisteren, 32 maart, heeft daaraan bijgedragen. Zelfs tijdens het schrijven van de vorige blog (nummer 197) gisteren heb ik er niet aan gedacht. Wat was dat dan waar ik niet aan had gedacht? Iets héél belangrijks. Voor mij dan. Ik ben namelijk een verjaardag vergeten… 

Normaal vergeet ik nooit een verjaardag. Echt niet. Daarin ben ik als man wel bijzonder naar het schijnt. En welke verjaardag was ik gisteren dan vergeten? Wel, die van mijn vliegschool! Die bestond gisteren officieel alweer tien jaar. Waar blijft de tijd… 

Dat moet toch echt worden gevierd! Maar nu nog niet. In juni wel. Want dan is het veel vaker mooi weer. En ook een stuk warmer dan nu… 

Om dat heugelijke feit te vieren houden we op zaterdag 3 juni een feest met barbecue. Voor cursisten, oud cursisten, vrienden. Weet je wat, IEDEREEN is welkom. En de partners mogen ook meekomen! 

Op de Homepagina van deze website staat hoe je mee kunt doen: even opgeven en een tientje per persoon overmaken… 

Rij, vlieg en feest voorzichtig… 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s