Blog 201, vrijdag 21 april 2023, 19.44u

Pech… 

In de vorige blog kon ik nog spreken van geluk. Vandaag heb ik pech. Ofwel pech gehad. Niet dat ik geen goede dag had hoor. Vanochtend bezig geweest met het schoonmaken van de spullen van de boot. Die gaat morgen te water. Brandstof gehaald ook. Dus laat maar komen dat scheepje… 

En toen was het vanmiddag ineens heel mooi weer. Tegen de verwachting in! Het leek wel zomer, de thermometer aan de muur van de schuur tikte de twintig graden aan. Tijd om nog lekker even te gaan zweven. Met de Carat 2000. Die was weer helemaal goed. Was…  

Man wat zweeft dat ding mooi. En lekker lang ook. Meer dan 25 minuten op een 3S/2200 accu. Wat een genot, zo lekker op mijn krukje. Rond vier uur vielen er een paar spetters. Maar dat mocht geen naam hebben. Ik kon lekker doorgaan…  

Tegen vijven moest ik stoppen om te gaan eten. En om daarna de online simulator les van vanavond voor te bereiden. Ik zette in voor de landing. En toen gebeurde het. In de laatste bocht naar het veld liet ik de zwever overtrekken. Een klassieke blunder. Tot mijn pech kwam hij loodrecht op zijn neus terecht. Precies op het beton…  

Ik heb dus weer iets te repareren. Maar ja, als je veel vliegt, gebeurt er natuurlijk ook wel eens wat…  

Rij, vlieg en pech voorzichtig… 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s